Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Zły dzień

Mam zły dzień
Nie jestem smutny
Nie jestem zmęczony
Ani rozczarowany

Nie tęsknię, nie martwię się
Po prostu
Na sześć rzeczy
Osiem mi wyszło
Źle

Normalnie
Mam zły dzień
To nie twoja wina
To nie moja wina

Nie chcę o tym mówić
Mam dzień zły
Nawet szyk mi wyszynk zły

Obejmij mnie
Tak zacznijmy dziś nowy dzień

4914 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
  • Naja

    1 September 2020, 21:41

    Skąd ja to znam... ;-)

  • Merytoryczna

    1 September 2020, 19:47

    Cenię dosłowność. Jest tu siła.

    od Naja