Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Mam wiele domów
Niektórych jeszcze nie znam
Osiedlam się w bańkach mydlanych
Kokonach motyli jemiole poziomkach
Zgaszonych latarniach przy drodze
Tęczówkach ludzi zielonych jak liść
Lub szyszkach oczach lasu
Sercach nieodwzajemnonych
Mieszkam po cichu
Po trochu i całości
Szukam domu

29 248 wyświetleń
291 tekstów
7 obserwujących
  • onejka

    24 March 2016, 09:58

    to bardzo dobre podejście do życia i otaczającego świata, być jego częścią dopóki w sercu nie znajdzie się miejsce na mała odrębność :)