Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mam To Co Czuje

Mam wady lecz znikome,
mam też puste zalety,
chociaż tego nie widzisz,
zmieniam się powoli lecz,
nie wiem sama czy,
na lepsze czy na gorsze,
zapomniałam jak jest być,
taką jaką cię opiszą ludzie,
zapomniałam jak jest śnić,
zapomniałam jak jest żyć.

4612 wyświetleń
40 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!