Menu
Gildia Pióra na Patronite

Naturalnie

mam w sobie dwie natury
niska może wciągać mnie w bagno
wysoka wznosić do góry

ciężkie to zadanie
naturze głębokiej
natury płytkiej
podporządkowanie

lecz staram się
bo bez tego
może się dziać
we mnie i poza mną
wiele niedobrego

4549 wyświetleń
89 tekstów
5 obserwujących
  • Trzykropek

    22 February 2020, 14:49

    Dzięki Petro.

  • PetroBlues

    22 February 2020, 14:18

    Dość proste, ale ciekawe. Podoba się ;)

  • Trzykropek

    22 February 2020, 10:40

    To zbyt optymistycznie to nie wygląda, ale mam nadzieję, że się rozpogodzi.

  • Trzykropek

    22 February 2020, 10:32

    Dzięki Lila :)