Menu
Gildia Pióra na Patronite

LEKARSTWO

Mam w sobie ból mordercy,
zaszczepiony w dzieciństwie ...
psychikę mam spaczoną
w przedawkowanej krzywdzie.

Mam wzrok jak dzikie zwierzę
i wiem, że ludzie widzą ...
mężczyźni się mnie boją,
kobiety się mną brzydzą.

A Ty, mój słodki skarbie
zamieniasz mnie w dzieciaka,
bo kochasz mnie na prawdę ...
ze szczęścia chce się płakać.

Dla Ciebie jestem Misiem
i twoja miłość do mnie
ratuje nie od dzisiaj
mą duszę od złych wspomnień.

* Dla Joasi *

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    6 April 2018, 17:31

    Na żywo to Ty wiesz co bym Ci zrobiła :P

  • Moon G

    6 April 2018, 17:23

    Tylko jak piszesz, na żywo jest inaczej, więc to z tęsknoty i Miś już rozumie ;)

  • Michaelowa

    6 April 2018, 17:21

    Przepraszam, że bywam czasem zołzą ❤ Miś mój ;*