Menu
Gildia Pióra na Patronite

0mamy

mam urojenia
przynależenia
do waszej grupy

w oddali widzę
trupy
na polach posiane
i w niebie
głęboką ranę
którą poza pocisków hukiem
nacina
moja i twoja wina
zaniechania

z prawdą obcowania

delikatnie jedynie świat leczy
szept wszechrzeczy

7296 wyświetleń
66 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!