Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niesamopodzielna

Mam tylko siebie.
Uczę się życia od nowa.
Mam tylko siebie.
Łzy próbuje zebrać w płynne słowa.
Mam tylko siebie.
Bezradną, kruchą, na pozór szczęśliwą.
Mam tylko siebie.
Bez Ciebie nieżywą.

13 499 wyświetleń
100 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!