Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rachunek życia

Mam tyle spraw do zrobienia
Nie wiem czy starczy mi życia
Wszystko w około się zmienia
Patrzę w lustrzane odbicia.

Chciałabym życ jak najdłużej
I cieszyc się każdą chwilą
Lecz nie wiem czy na to zasłużę
Czy duszę zachowam niewinną.

Mój Bóg mi wystawi rachunek
Za życie za chwile radosne
Za miłośc,za przyjaźń,szacunek
Dla ludzi co kocham najmocniej.

109 551 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!