Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

Mam tyle
Obcych myśli
Przeplecionych
Wokół nadgarstków

Bólu, cierpienia, łez,
Nieprzespanych nocy
Za kurtyną ciał
Ukrytych

Dłoń świtu
Zerwana ze snu
Zbyt gwałtownie

Utopieni w marzeniach
Nierealnych
Kroczymy pełni złudzeń
W przyszłość

Zbyt niepewni,
By zbudować armię motyli
Gotową stanąć do walki
Po szczątki nas samych

8833 wyświetlenia
147 tekstów
5 obserwujących