Menu
Gildia Pióra na Patronite

mam
szal wspomnień
wokół serca
i dziury
sumieniem wypalone
na spodniach

życie to
jedynie
przerwana

linia na lewej dłoni

5810 wyświetleń
66 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!