Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Ś ciągi "

Mam po ciąg
Pospieszny
Ciąg do wiedzy
Ś ciągi piszę
Skracam nauki
Obficie ?
Pracowicie
By łatwiejsze
Było życie
Ś ciągać
Nie pochwalam
To boli
Pisać ś ciągi
Można do woli

23.02.2021
10:07

281 732 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!