Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Mam nadzieję "

Mam nadzieję, że spotkaliśmy się w tym samym roku nadzieją wypełnionym.

Mam nadzieję, że miesiąc, tydzień, dzień i godzina zgrały się ze sobą.

Mam nadzieję, że czekaniem mym jesteś Ty i więcej nikt.

Mam nadzieję, że sił starczy mi, by w trudach dnia oparciem Ci być.

Mam nadzieję, że szczęściem wypełnimy nasz dom.

Wierzę, że moje nadzieje płonne - nie są, że uda się Nam razem trwać.

Ty, ja i nadzieja ma.

281 723 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!