Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie poddawaj się...

Mam moje pragnienia i tajemne plany
otworzę jedynie dla ciebie, dla nikogo więcej
czasami w ciszy nocy
wyobrażam sobie nas dwoje
w taki sposób śpię zbudzona,łącząc
to co przedtem, to co teraz i to co póżniej
dlaczego się do mnie nie przykleisz
żywa woda jeszcze jest w żródle
posiadasz dwie stopy aby przejść przez most życia
nie mysl, czy głowa wytrzyma jeśli się zatrzymasz
usiłuj i nie mów, że zwycięstwo jest stracone
chciej...a będziesz zdolny potrząsnąć światem.

http://www.youtube.com/watch?v=OCWC7W7leJU

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!