Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

mam milion imion
wcieleń

gdy zupełnie przypadkiem
przedziurawiam sobie palce

upuszczam krwi
myśląc że wylatuje ze mnie
ta zła

więc dobrze
i chcę więcej

dziś jestem jadwigą
i chciałabym już nic nie czuć

nie przypominać sobie
że byłeś powodem
dla którego chciało mi się żyć

a teraz jesteś powodem
przez który chcę umrzeć

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 2 September 2019, 18:18

    Ojjj, bo sprawdzę... czy masz fajny... :P :D

  • 2 September 2019, 08:51

    Dziś jestem Baśką. :D

  • 1 September 2019, 20:42

    Jadziu, uśmiechnij się. :))