Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mam marzenia - większe, mniejsze,
każde do spełnienia.
Wiele lat już od pierwszych minęło,
spełnionych i niespełnionych marzeń.
Proszę tylko o jedno,
o to, co się nazywa Miłość.

6086 wyświetleń
83 teksty
5 obserwujących
  • mill

    16 February 2015, 00:49

    ...ładny....fisz......