Menu
Gildia Pióra na Patronite

KONIEC

Mam już tego dosyć.
tych licznych zawodów i kłótni.
nie chce już o niczym pamiętać.
chciałabym zacząć od początku,
ale nie jestem jeszcze chyba gotów.
nie wiem czy potrafię ci nadal ufać.
a zresztą to całkowity koniec!
już nie będzie powrotów.
to the end) na zawsze,
bez kolejnych rozterek i kłótni!

57 130 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących