Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość motocyklisty.

Mam jedną wierną,
A jest nią Honda,
Ta z zielonymi oczami,
Z drobinkami złota.

2771 wyświetleń
70 tekstów
2 obserwujących
  • Eshja

    27 November 2013, 21:58

    Przynajmniej nie zdradzi.