Menu
Gildia Pióra na Patronite

moje waterloo

mam jedną prośbę
do czasu

żeby mi zapomnieć pozwolił
tylko to jedno

że mi się tak bardzo wydawało

każde słowo

w miłość ubrane

i niech mi jeszcze oszczędzi łez

żebym płakać kiedyś mogła
gdy mnie jakaś prawda opuści.

83 908 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących
  • 25 June 2017, 21:24

    ;) tak się składa ;)

  • onejka

    25 June 2017, 21:22

    Dzięki Natalia za szczerość he he

    z Polonezem ?? się tańczy ??

  • 10 June 2017, 10:07

    Bardzo ładny.
    Nie zaglądam Do Ciebie
    a tutaj same perełki
    tradycyjnie
    udanego weekendu
    Pozdrawiam ;)
    a propos
    a co z tym POLONEZEM?

  • onejka

    7 June 2017, 10:36

    Dziękuję Wam, że czytaliście, nie tylko przeczytaliście ;)
    Pozdrawiam ciepło :)

  • nicola-57

    3 June 2017, 10:08

    wiersz? wiersz.
    dobry? bardzo dobry od tytułu począwszy na puencie skończywszy.
    poza tym zapachniało mi tu...ks. Janem Twardowskim. Lubię to...

    Gratuluję tekstu, pozdrawiam serdecznie.

  • 1 June 2017, 22:30

    Może znajdzie jakąś Elbę i pozwoli cieszyć się pięknem po kres dni, bez łez?...
    Choć bywa nieobliczalny i czasem pozwala nam mamić się innymi złudzeniami, może bliższymi prawdy? :)
    Piękne.
    Pozdrawiam. :))