Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wolę być dla was pusty, niż dla siebie bezdomny*

mam imię
zbyt długie rzęsy
i kilka nazwisk

nieaktualnych

i siebie
mam jeszcze
w całości

choć już wszystko mnie
przepełnia

* Rodion R.

147 022 wyświetlenia
1739 tekstów
256 obserwujących
  • 3 May 2012, 21:28

    Z wiekiem pisze się ciężej.

  • danioł

    3 May 2012, 21:23

    nie staraj się zbytnio
    pozwól się dziać

    choć ostatnio to sam już nie wiem

  • 3 May 2012, 21:21

    Osłupiałam z wrażenia, że sobie o mnie przypomniałeś.
    Dzięki. Staram się, jak nie mogę. ;p

  • danioł

    3 May 2012, 21:18

    dawno u ciebie nie byłem
    niezłe to

  • PetroBlues

    2 May 2012, 22:16

    Hmm, ten wiersz jest...nieocenialny

    Pozdrawiam.

  • 2 May 2012, 08:17

    Pustka bywa pełna.

    Danke schön!

  • Nika789

    2 May 2012, 00:00

    Naprawdę piękny.