Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Wiem"

Mam drogę i mosty
Mam życie jak każdy
Mam wybór przed sobą
A czasu nie cofnę

Zasypać drogę może
Zburzyć swe mosty
Coś wybrać muszę
I żałować potem

Decyzje są trudne
Najgorsze też słowa
I dwie odpowiedzi
Dwa tylko słowa

To w końcu życie
Całe ubrane raz tak
Całe ubrane raz nie
Najgorsze jest
Pewne "wiem"

6322 wyświetlenia
39 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!