Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
813 wyświetleń
7 tekstów
1 obserwujący
  • nikt.wazny

    28 December 2013, 17:44

    Dziękuję. Nie wybieram się. :)

  • nikt.wazny

    28 December 2013, 17:19

    No jakoś tak wyszło.

  • M44G

    28 December 2013, 16:27

    Pierwszy raz czytam wiersz napisany przez ducha, nieżyjącą osobę.