Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niezbyt

mam ćmy w głowie
zaćmienie
a w sercu głębokie pragnienie
by się rozświetliło
by z oczu wyciekły
pyły i zlodowacenia
nieistnienia

4542 wyświetlenia
89 tekstów
5 obserwujących