Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mam ciebie

Mam ciebie

Śnieg zamienił się w deszcz
Masz zziębnięte dłonie
Ogrzewam je tak troskliwie
Stoimy pod parasolem
Spotkanie dzień po dniu
Szukamy znaków
Słów
Wydawało mi się, że wszystko już wiem
Tyle zagadek życia
Jutro może nas już nie być
Nie wiem, co się stanie
Wszystko tak błyskawicznie się dzieje
Teraz mam twoje zimne dłonie
To skarb
Ty jesteś skarbem
Ten dzień
Spotkanie
Co tam deszcz i wiatr
Mam te dłonie
Ciebie

Władysław Andrzej Bobrzycki

30 856 wyświetleń
275 tekstów
14 obserwujących
  • słoneczniki

    9 January 2013, 11:37

    Mimo zmarzniętych dłoni ciepły, piękny wiersz...

  • misiek45

    8 January 2013, 23:48

    Piękny wiersz-pozdrawiam:)))

  • czarna mamba

    8 January 2013, 18:17

    moc usmiechow dla autora:):):):)

  • Pechowa_

    8 January 2013, 18:03

    Wspaniały wiersz...
    Pozdrawiam.

  • 8 January 2013, 17:32

    Prześliczny wiersz....

    Pozdrawiam miluśko:)