Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jedna łza dla J

Mam chusteczkę z Twymi łzami
Z wtedy gdy byliśmy sami
Byłaś w tedy smutna, zła
Po policzku twym płynęła łza
W chustkę ją złapałem
Na pamiątkę zachowałem
Przypomina mi co dnia o Tobie
Choć od tak dawna leżysz w grobie
Minęło już tyle lat
Zawsze dla mnie jak siostra, ja dla ciebie jak brat.
Mieliśmy razem świat zdobywać
Pozostało tylko kwiatami mogiłę pokrywać

27 874 wyświetlenia
190 tekstów
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!