Menu
Gildia Pióra na Patronite

-

mały świat
zbiera żniwo
starych dat
zabrakło świateł
nie ma nas

opadły mgły
jak igły
choinki

szukam rytmu
w morza szumie
dzwoni dzwon
okrętowy
umie obudzić

wszystko przeminie
jak cień na ścianie
w jesienne południe
jak szept na schodach
deszcz wiosenny

zostanie wrażenie
to pierwsze

4466 wyświetleń
40 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!