Menu
Gildia Pióra na Patronite

Coś pozytywnego

Mały chłopiec ma małe rączki
Ma małe nóżki
Ma małą główkę
Ma małe usteczka
Ma małe płucka
Ma mały żołądek
Ale ma za to duże serduszko
W swoim wielkim
serduszku
Zmieści:
Mamę
Tatę
Babcię
Dziadka
Siostrzyczkę
Braciszka
Ciocię, która na powitanie
ciągnie go za małe policzki
Wujka
Panią z przedszkola
Ankę z rudymi kucykami
Misia, z którym zasypia
Powiedział mi, że mnie też zmieści
Że ma tam jeszcze dużo miejsca
Powiedział, że jak dorośnie
Ożeni się ze mną
I, że ugotuje mi zupę
Taką na niby
Ale ślub będzie nie na niby
Powiedziałam
Dobrze chłopczyku
Będę prała twoje obsrane pieluchy
Potem ty będziesz prał moje
Nakarmię cię
Potem ty będziesz karmił mnie
Będę czesała twoje długie włoski
Potem ty będziesz mył moją łysą głowę
Umyję ci ząbki
Potem ty będziesz wkładał moje do szklanki

Ależ będziemy szczęśliwi

3185 wyświetleń
19 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!