Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie pieskie

Mały książę robotnik
czyści
i dogląda maszyn

tę każdego dnia
a tamtą
raz na jakiś czas
tak
żeby się nie zatarła

książę robotnik ma drogi
bardzo ograniczone

kiedyś odleci stąd
trzymając się za skrzydło bombowca

marka

127 815 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!