Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** Pod Anielskimi skrzydłami

Gdy przechadzam się z Nim
alejami księżycowymi
światła gwiazd łaszą nam się do stóp

przy każdym następnym kroku
wiatr rozgarniał mu skrzydeł świeżący się puch

w Twych wargach szukam
przemilczanych warg

jesteś mym Aniołem
co noc me łzy tulisz do poduszki

otul me ciało swymi skrzydłami
wypełnij moje serce sobą

i trwaj... Trwaj na zawsze...

Kochanemu ... Nღ

31.03.2016
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=g7JQ0dM6VqE

55 954 wyświetlenia
914 tekstów
93 obserwujących
  • motylek96

    1 April 2016, 22:14

    Fajna nutka, taka troche w stylu Emmanuelle Seigner.
    Pozdrawiam:)

  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    Podoba mi się początek ciekawe jak to jest jak się gwiazdy łaszą do stóp :)) i czy Ty nie masz łaskotek ?? ;))

    Śliczny wiersz, pozdrówki ;))**

  • Cris

    1 April 2016, 10:42

    ...spełnienia życzę...uroczy wiersz.
    Pozdrawiam na dzień dobry Malusia :))