Menu
Gildia Pióra na Patronite

lichy obraz

maluję uśmiech pędzelkiem wiary,
łzami rozcieńczając farby
ze starą datą ważności..

ja,
licha artystka..

11 722 wyświetlenia
147 tekstów
11 obserwujących
  • kkasiulek162

    6 March 2010, 21:32

    licha troszkę.. ten pędzelek jest już zużyty niemało i ciężko mi się nim maluje..
    no i te farby nie chcąc przeterminowały się..
    śmiem zapytać, te 'nie taka licha' odnosi się do wiersza?
    jeśli tak to skromnie dziękuję..;]

  • bolik

    5 March 2010, 22:17

    Bez przesady,nie taka licha znowu...;-)

  • kkasiulek162

    26 February 2010, 22:03

    nie no teraz się aż zawstydziłam,
    nie liczyłam na takie uznanie,
    dziękuję wam..

  • Akte

    26 February 2010, 18:26

    Pięknie, brak słów

    :)

    Pozdrawiam

  • Claire

    26 February 2010, 13:57

    Piękne.

  • Berenique

    26 February 2010, 10:29

    przepiękny.

  • kkasiulek162

    26 February 2010, 01:20

    aj, dziękuję Ci Nadziana za takie miłe słowa..

  • Nadziana

    26 February 2010, 01:14

    Piękne, wzruszyłam się.