Menu
Gildia Pióra na Patronite

* ...POMIĘDZY NOCĄ, a ŚWITEM... *

****** ***

...maluję słoneczne desenie
w szarej codzienności...

szepcząc cichutko...

...pomiędzy nocą a świtem
- jest piękno ukryte...

****** ***

15 019 wyświetleń
139 tekstów
4 obserwujących
  • Bożena BAJA

    4 April 2016, 11:17

    Cris

    Witaj Cris.
    Dziękuję i pozdrawiam.

  • Bożena BAJA

    4 April 2016, 11:16

    fyrfle

    ...trzeba tylko chcieć zobaczyć to piękno...
    Pozdrawiam.

  • Cris

    2 April 2016, 12:21

    Piękne słowa.
    :)

  • fyrfle

    1 April 2016, 14:45

    Tak piękno jest w codzienności.