Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaprzecza(Nie)

Malowanie
cieknię-
-cie.
Ścieka-
-nie.
Nie, nie
Właśnie
że Nie.
Zaprzecza-
-Nie.
Zaprzeczanie po ścia-
-Nie.
Farbami, pędzlami.
Tak lubię.

Tak.

12 242 wyświetlenia
135 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!