Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeznajomy

maliny nam już
przekwitły

ten stary młyn
co był w nas
bezsenności
mi nie szczędzi

czas już za
przeszły

wszystkie drogi podobno
bez granic
żeś zasypał nam

żegnaj prze-znajomy
nadzieja już wyszła
z nas

wrócić już nie ma
jak
kiedy sumienie pękło
w szwach

3951 wyświetleń
57 tekstów
1 obserwujący
  • MyArczi

    5 September 2023, 10:57

    trochę nierówny, ale miło mi się czytało