Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Pierwszy raz "

Malinowy smak
Usta mają
Gdy czekają
?
Oczy zielone
Sny kolorowe
Zawsze są

Pierwszy raz

Wargi spragnione
Dłonie spłoszone
Skrzydła Anioła
Chronią Nas
Spotkania czas

Lata smak
Czekoladowy dar
Przyrody czar
Moja wyobraźnia

Pierwszy raz

Dotyk myśli
Zwiewny szal
Nasza chwila
Radosny czas

Pierwszy raz

Czekamy cierpliwie
Spalamy się
Toczymy grę
Wszystko przeminie
My nie

Pierwszy raz

Zapamięta/my nas

06.06.2022
22:52

281 627 wyświetleń
2731 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!