Menu
Gildia Pióra na Patronite

Malinowa rozkosz

Malinowa rozkosz

mozaika smaków
miłością naznaczona
wciąż czuję cię na ustach
malinowy zapach
znad malinowego morza
skąpane w słońcu lata owoce
każda następna muśnięciem warg
rozbudzała powoli
nasze ciała
z porannych namiętności
różowe maliny na różowych ustach
delikatnie opromieniają
kubki smakowe
naszych serc
garść lipcowych malin
dla chwili
przyjemności
dusze pachną krwistym sokiem
zanurzamy się w malinowym chruśniaku
przez chwilę czuję się maliną
na twych ustach
a Ty ?

Janina Malicka

4293 wyświetlenia
28 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!