Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabajona wyobraźnia

Małgorzata żyła w bajce. Pulsując od przeświadczenia,
że można przejść każde dno.
Za siedmioma górami będzie w końcu drabina.
Albo chociaż książę z kilkoma rumakami.
Bo dziś już jeden nie wystarczy.
Trzeba wiele. Nawet do kochanek
nie należy się ograniczać,
by nie popaść w rutynę.

Wciąż spóźnia się co kwadrans
i od nowa odlicza do kolejnej dobranocki.

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!