Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyzwyczajenia

Małgorzata uczy się zamykać oczy tak
by nie słyszeć odgłosów miasta
ale ciągle ma tylko jedno życie
i za twarde serce

więc przybiega do ludzi
jak kot do miski z mlekiem
wypija co najlepsze

nie pozostawiając nic
prócz miłosnego wyznania
które warto wrzucić

do kosza

147 018 wyświetleń
1739 tekstów
256 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!