Menu
Gildia Pióra na Patronite

Maleńki domek, gdzieś tam, w oddali,
Z komina dymek, ogień się pali.
A w domku ona czeka na niego,
Co dalej będzie, jak i dlaczego?
To, co się zdarzy jest tajemnicą
Oni, tam w środku, nią się zachwycą.
Będą czerpali szczęście garściami
Nie będą żyli już marzeniami.
I niech się spełnią słodkie pragnienia
Czekamy na coś, czy tego nie ma?

/Joanna/

01.12.2008

63 521 wyświetleń
347 tekstów
60 obserwujących
  • Nutka67

    6 June 2010, 22:44

    A oni tam tylko kawę wypili... ale pięknie było marzyć i czekać.
    Dziękuję.
    Pozdrawiam Wszystkich Razem i Każdego z osobna.

  • 3 June 2010, 19:19

    Maleńki domek z wielkim szczęściem w środku. Pozdrawiam Joanko od Aniołów :)

  • 3 June 2010, 14:14

    Aż się cieplej robi na sercu...

  • Bogdan Z

    3 June 2010, 00:09

    bajecznie :)

  • motylek96

    2 June 2010, 23:52

    Jak bajka z książeczki dla dzieci:)
    Sliczny

  • marka

    2 June 2010, 21:31

    Śliczne.
    powinno mieć miejsce w tomiku.
    pozdrawiam
    marka