Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kropla

Maleńka kropla
Mrozem zamknięta
Niczym błyszcząca
Łza zawieszona
Między uśmiechem
A chwilą smutku
Gdy zbliżysz wzrok
Zobaczysz niczym w lustrze
Siateczkę zmarszczek
Ze swojej twarzy
Wyrzeźbioną przez radość i troski

1063 wyświetlenia
11 tekstów
0 obserwujących
  • Aleksandra J.

    15 February 2020, 22:01

    Dziękuję za sugestię, to moje pierwsze nieśmiałe kroki ;)

  • zapach_bzu

    15 February 2020, 20:42

    Ładny. Mam tylko jedną uwagę. Zamiast tego drugiego 'niczym' wpisalabym inne słowo. Żeby tak płynniej było :) a najlepiej w ogóle usunąć to drugie 'niczym' i nic nie wstawiać w zamian.
    Maleńka kropla
    Mrozem zamknięta
    Niczym błyszcząca
    Łza zawieszona
    Między uśmiechem
    A chwilą smutku
    Gdy zbliżysz wzrok
    Zobaczysz w lustrze
    Siateczkę zmarszczek
    Ze swojej twarzy
    Wyrzeźbioną przez radość i troski
    :)