Menu
Gildia Pióra na Patronite

Logicznie

Małe miasteczko
idąc na pogrzeb
zaraz spotkasz
kogoś znajomego

- tutaj nie umiera się anonimowo -

Po cichu też nie można
umrzeć
...
No tak’
ale jak cię po czasie
znajdą
to będzie raban
i smród...

127 803 wyświetlenia
1426 tekstów
95 obserwujących
  • Sol 8

    20 September 2021, 06:50

    Gdyby nie zakończenie byłby cudny✨ Miłego 🤍