Menu
Gildia Pióra na Patronite

Malarka słów...

Malarka
słów nigdy nikomu niewypowiedzianych
na głos…
schowanych gdzieś w zakamarkach duszy
jak perły w skorupach…
Tworzy…czaruje…urzeka…
Czy jest aniołem…?
Czy tylko człowiekiem…?
Nie wiem…
ale zawsze na jej wiersze czekam…

190 732 wyświetlenia
1575 tekstów
600 obserwujących
  • Pytia

    28 May 2011, 00:20

    ...urzekający obraz bez ram...

  • giulietka

    27 May 2011, 15:50

    Podpisuję się pod Grażki słowami:))

  • 27 May 2011, 13:09

    I malarz... piękne obrazy maluje..
    Gdy tworzy.. co serce dyktuje...

    Pozdrawiam słonecznie :))