Menu
Gildia Pióra na Patronite

Malaga

Málaga twórczością Picasso zdobiona,
miasto w którym zaesze gra muzyka.
Gdzie radość częsta gorycz znikoma,
gdzie Afryka Hiszpanie spotyka.

Gdzie dżentelmeni wciąż żywi kobiety czarują,
swą klasą i strojem w ich serca celują.

Andaluzja tak piękna i pełna uroku,
gdzie każdy się śmieje za dnia i o zmroku.

14 538 wyświetleń
204 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!