Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zmiany

Mała krucha bezbronna taką cię odbierałem
Tak bardzo się myliłem bo jeszcze Cię nie znałem
Ten natłok negatywów powalił by każdego
Lecz Ty się nie poddałaś nie rezygnuj z niczego
Wyczuwam w tobie zmiany Twa moc wyraźnie wzrasta
Rzesza szaraków w koło do pięt ci nie dorasta
Zmieniaj swą rzeczywistość jak tylko ci pasuje
Moralność miałaś rację to tylko nas blokuje
Wyraźnie przygaszona tak długo stałaś w cieniu
Zostałaś sama z sobą w swym wewnętrznym więzieniu
Moc która w tobie drzemie te wszystkie mury skruszy
Czas wyzwolenia ciała czas wyzwolenia duszy
Leć jak najwyżej możesz nie istnieją granice
Chce ujrzeć w pełnej mocy wspaniałą czarownicę

7557 wyświetleń
58 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!