Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Rytm

Mała iskra w nas

Jak olśnienie

Niczym supernowa

A to tylko

Ulotne wspomnienie

Co szybko opadło

Jak wzrosło

I pozostają jedynie

Nam wzniosłym

Odczucia pośrednie

I rytm co sensu nadaje

Utrzymuje nad głębią

Nie pozwala by upaść

A biegnąć każe

Do przodu w nieznane

Gdzie neon złudny

Drogę wyznaczy

Lub krzyż ratunek

Nowy naznaczy

To rytm

Dalej biegnąc czujemy

I biec

I biegnąc

We mgle giniemy

76 458 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!