Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znów...

Mak czerwony, pąk zielony
Już przebija się odważnie.
Łzy otarte,z tym uśmiechem Ci do twarzy,
tak Ci ładnie.
Znów dostrzeżesz błękit nieba,
znów poczujesz zapach chleba.
Czuły dotyk, moc uścisku
znów dodadzą oczom błysku.
Czas pozwoli chwili trwać,
i odwagę w serca wlać.

243 wyświetlenia
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!