Menu
Gildia Pióra na Patronite

minimalizm

majowa gorączka
zanurzona w zapachu bzu
pietwszy motyl
*
zmoczony deszczem
goniący wiatrem
zagubiony list
*
chodzimy pod niebem
tuż na piekłem
wybieramy kwiaty
*
wcześnie budzi poranek
zaskakuje ciepłym deszczem
kolory tęcza
*
rozkwita pąk
szepcze potok
ożywia las
*
majowy księżyc
drżenie jutrzenki
miłość idzie

135 882 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    2 May 2020, 04:03

    Dziękuję dziewczyny.
    Zdrowego weekend'owania🙂

  • onejka

    1 May 2020, 09:11

    Mój nr 1 to 1 a potem 2, zdecydowanie !!