Menu
Gildia Pióra na Patronite

maj naj

wystroił chwali paletą barw
przyroda ożyła
karmi zmysły zapachem wiosny

ptasie przecudne trele
człowiek wolność czuje
wiatr sieje miłość w świat

spełniają sny
spójrz w te oczy koloru czekolady
pięknem mamią

noc ciepła
blask księżyca i gwiazd
oświetla

wróćmy w to miejsce
byliśmy kiedyś tam
sam na sam

Krystyna Anna Szklarczyk 07.05.2015r.
wiersz z własnego tomiku - Chaos zamknięty w strofy

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    18 May 2018, 21:49

    ...i o to chodzi Kati, wiosna tuli nas... ;))

  • kati75

    16 May 2018, 08:30

    romantycznie się zrobiło;-))))))))

  • Cris

    15 May 2018, 23:31

    Dziękuję Malusia :) Pozdrawiam

  • Malusia_035

    15 May 2018, 09:41

    Gratulacje Cris :)

    Pozdrawiam Cieplutko :)

  • Cris

    13 May 2018, 13:20

    Wiersz wcześniej publikowany tu na cytatach, w dniu 08.05.2015r. / 06:52
    Pozdrawiam.:)