Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** Twe Serce bije w Moim Sercu

Mając w jednej dłoni słowa
a w drugiej serce
zawsze wybiorę serce

ono tętni życiem
nadaję rozpędu
walecznie bije w piersi

w dłoniach zamknięte
zawsze ogrzeje
pocieszy
nada magii chwili

słowa są zdradliwe
z czasem tracą swe brzmienie
ulatują jak wiatr
w zapomnienie

Noszę Twoje Serce w Sercu ... ღ

Dedykowany ... N ღ

20.09.2016
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=eg50JGPEoo8

55 991 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    22 September 2016, 09:48

    Podoba się baaardzo :))
    Pozdrowionka M. :))***

  • Naja

    21 September 2016, 23:07

    Ach... :-)))

  • mill

    21 September 2016, 20:02

    ...serce serce pokochało...serce sercu serce dało ;) ....piękny wiersz malutka :*........

  • Janya

    21 September 2016, 15:32

    Śliczny ..pozdrawiam