Menu
Gildia Pióra na Patronite

Matura 2020

Maj i kwiat kasztanowca
Zwiastun, symbol, tradycja
Poranne, rześkie powietrze
Niepokój, stres.... ambicja
Młodość w odświętnej wersji
Piękno biało-czarnych kreacji,
Rok 2020
Oddał ten zaszczyt akacji.

57 034 wyświetlenia
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!