Menu
Gildia Pióra na Patronite

a pomiędzy - staje się wszystko

Magnet - Nothing hurts now
https://www.youtube.com/watch?v=0Y_K6m8JFQM

już mi nie pachniesz
jak przedtem nie wtulam cię w nozdrza
nieprzytomnością zmysłów
już mi się tobą wywietrzyła pamięć

i odpochmurniały oczy
odkąd czekaniem nie wyściełam nieba
jakbyś miała kiedyś zstąpić z deszczem
we wszystkie moje pustynie

już mi po tobie – bóg wie co;
tylko ten wiersz
i nic, i wszystko

nieskończone.

9521 wyświetleń
71 tekstów
80 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!