Menu
Gildia Pióra na Patronite

prześwit

magiczny moment
kiedy znika magia

gwiazdy jak lampy
tuż nad głową
wtyczką dwubiegunowy księżyc

francuski film odebrał lęk
przed aparatem telefonicznym
a mój demon jest tylko człowiekiem

dalekim
jak ty

30 300 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!